https://social.msdn.microsoft.com/Forums/tr-tr/home adresindeki Türkçe MSDN forumlarımıza yeni kategoriler ekledik. Aşağıda Microsoft Azure ile ilgili yeni forumlarımızı listeledim : 

Microsoft Azure

Microsoft Azure IaaS servisleri

Microsoft Azure PaaS servisleri

Microsoft Azure genel konular

 

Internet of Things

Windows 10 IoT Core

Azure IoT Servisleri

IoT Genel konular

Şimdilik daha genel başlıkları tercih ettik. Fakat sizden gelen isteğe göre forumları daha detay forumlara da bölebileceğimizi hatırlatmak isterim.

Bu forumlarda söz konusu başlıklarla ilgili her türlü sorunuzu sorabilirsiniz. Sorularınıza konunun uzmanı Microsoft çalışanları, RD’ler, MVP’ler, MSP’ler ve diğer uzmanlar tarafından cevap alabilirsiniz. Sizin de diğer kullanıcıların sorduğu sorulara cevaplarınızı bekliyor olduğumuzu hatırlatmamıza gerek yok sanırım 🙂

Ek olarak Windows 10, Windows UWP uygulama geliştirme, Office 365 için uygulama geliştirme, Visual Studio for Unity/Xamarin/Apache Cordova gibi yeni yazılım geliştirme teknolojileri ile ilgili de forumlar açtık. Bunlarla ilgili detayları takım arkadaşım Windows Technical Evangelist İbrahim Kıvanç şuradaki blog yazısında anlattı.

Sorularınızı bekliyoruz 🙂

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

You may use these HTML tags and attributes:

<a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <s> <strike> <strong>